Amenzi de peste 23.000 lei pentru nerespectarea regulilor impuse pe perioada pandemiei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Ștefan Cicio Pop” și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și cu polițiști locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca au desfășurat, luni, 21 decembrie, mai multe acțiuni în sistem integrat în vederea limitării efectelor negative generate de virusul Covid-19.

În cadrul acțiunii, în care au fost angrenate 376 de forțe de ordine, au fost legitimate 3.027 de persoane și verificați 127 de operatori economici din întregul județ, o atenție deosebită fiind acordată zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane. De asemeni, polițiștii au verificat 250 mijloace de transport persoane (dintre care 119 mijloace de transport public), cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei.

Pentru încălcarea normelor prevăzute de Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 au fost aplicate 147 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.700 de lei.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut