Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență, dotat cu echipamente ultraperformante

Ambulatoriul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a fost dotat cu aproape 250 de echipamente medicale de ultimă generație în cadrul unui proiect cu finanțare europeană derulat de Consiliul Județean Cluj.

Scopul investiției a fost acela de a asigura, prin intermediul dotărilor ultraperformante, creșterea calității actului medical și de a facilita atât diagnosticarea precisă și rapidă, cât și stabilirea tratamentului adecvat. În cadrul proiectului, ambulatoriul integrat al unității medicale subordonate Ministerului Sănătății și care își desfășoară activitatea în spații aflate în proprietatea forului administrativ județean, precum și laboratoarele care îl deservesc, a fost dotat cu nu mai puțin de 242 de echipamente medicale de ultimă generație.

Valoarea totală a proiectului european derulat de forul administrativ județean a fost de 15.338.367,19 lei.

Este o nouă reușită care ne bucură și care reconfirmă preocuparea noastră constantă pentru organizarea și funcționarea optimă a instituțiilor sanitare clujene. Practic, în 7 etape am reușit să achiziționăm cu ajutorul banilor europeni, pentru Spitalul Județean de Urgență, un număr impresionant de echipamente și aparaturi medicale moderne destinate exclusiv diagnosticării și tratării pacienților”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut