Ambasadorul SUA în România, în vizită la UBB

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm va realiza o vizită la UBB pe durata a două zile.

Conform programului anunţat de reprezentanţii universităţii clujene, joi, 25 februarie, la Facultatea de Hans-KlemmŞtiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, ambasadorul Hans Klemm va susţine o prelegere cu tema „Reflections on Presidents’ Day”. Întîlnirea se va desfăşura cu începere de la ora 11:15, în sala 101 a FSPAC (str. Traian Moşoiu nr.71, et.1).

Vineri, 26 februarie 2016, de la ora 10:00, în aula Facultăţii de Studii Europene (str. Emm. de Martonne nr. 1), ambasadorul SUA va participa, alături de fostul ministru de Externe al României, Bogdan Aurescu, la dezbaterea organizată de Grupul de Reflecţie CITADEL – „Ameninţări de securitate actuale în spaţiul euro-atlantic”. Manifestarea va fi moderată de conf. dr. habil. Valentin Naumescu, fondatorul şi coordonatorul Grupului de Reflecţie şi Analiză Internaţională CITADEL.

Temele abordate în cadrul dezbaterii vor reliefa principalele provocări, ameninţări şi riscuri la adresa securităţii în spaţiul euro-atlantic, precum şi răspunsurile Alianţei Nord-Atlantice, în ansamblu, sau ale statelor membre, în noua configuraţie a sistemului relaţiilor internaţionale.

M. T.

Articole din aceeasi categorie