Ambasadorul Japoniei în România, în vizită la Primăria Cluj-Napoca

Primarul Emil Boc a avut, joi, o întrevedere cu Ezcelența Sa, Hiroshi Ueda, ambasador al Japoniei în România. Cei doi au discutat, printre altele, despre posibilitățile de extindere a colaborărilor dintre municipiul nostru și Japonia.

„Am primit vizita Excelenței Sale Dl Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei în România, în Sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca. Relația cu Japonia este una de lungă durată, fundamentată pe valori comune, iar întâlnirea de astăzi (n.red- joi) a fost una de curtoazie.

Am discutat despre posibilitățile de extindere a colaborărilor dintre municipiul nostru și Japonia, spre exemplu cooperarea cu orașul Matsuyama, relațiile dintre Universitatea Babeş-Bolyai și universitățile japoneze dar și despre noi proiecte din domenii precum economie, inovare, tehnologie, IT, business și startup-uri”, a declarat Emil Boc.

La această întâlnire au participat Kentaro Morita, consilier economic în cadrul secției economice a ambasadei, Emilia Botezan, șeful Biroului de Relații externe și investitori și Ovidiu Cîmpean, director Dezvoltare locală în cadrul Primăried municipiului Cluj-Napoca.

Vă reamintim că miercuri, Excelența Sa s-a întâlnit cu reprezentanți ai Consiliului Județean Cluj și ai Prefecturii.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut