Ambasadorul Belgiei, în vizită la Primăria Cluj-Napoca

E.S. Philippe Benoit, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Belgiei în România și în Republica Moldova a efectuat o vizită la Primăria Cluj-Napoca. ES și primarul Emil Boc au discutat despre profilul municipiului nostru și despre cum se pot crea noi proiecte în diverse domenii.

„Am primit astăzi, în Sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca, vizita domnului Philippe Benoit, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Belgiei în România și în Republica Moldova. Vizita a fost una de curtoazie, iar subiectele abordate au vizat relațiile bilaterale din sfera economică și universitară.

Municipiul Cluj-Napoca este înfrățit cu orașul Namur din Belgia din anul 2010, iar relațiile de prietenie se concretizează și prin implicarea activă a reprezentanților belgieni în Cluj International Committee. Cu această ocazie, am discutat despre profilul municipiului nostru și despre cum putem crea noi proiecte în domenii precum educația, cultura sau inovarea”, a declarat Emil Boc.

Alături de E.S. la întâlnire a participat Ewoud Roes, șef adjunct al Misiunii și de Alain Schodts, director executiv, Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-România-Republica Moldova.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut