Alin Tişe (PNL Cluj): Asistăm la o „ciolaniadă greţoasă” în partid

Preşedintele liberal al Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, susţine că în PNL există o „ciolaniadă greţoasă”, între „diverse personaje”, unele fără „valoare politică”.

„Asistăm la ciolaniada greţoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică. Am tot aşteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid. Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aştept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică. Constat că oamenii aceştia, în aroganţa şi autosuficienţa lor, se joacă de-a v-aţi ascunselea acum cu partidul. Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut şi nu din cauza măsurilor COVID-19 luate, cum încearcă să se scuze toţi neperformanţii din partid”, arată Alin Tişe, într-o postare pe Facebook.

El mai spune că, prin demersul său, vrea să tragă un semnal de alarmă.

„Nu vreau să nominalizez acum pe nimeni, întrucât nu doresc să-mi fac nici campanie şi nici imagine criticând propriul partid. Nu am nevoie de imagine şi nici nu sunt format în acest mod. Dar spun acum STOP la toţi lipsiţii de valoare politică şi administrativă! Plecaţi acasă şi lăsaţi partidul pe mâna celor performanţi! Precizez că nu doresc nicio funcţie de ministru sau altă funcţie! Însă, trag un semnal de alarmă: atenţie că rămâneţi fără partid, voi cei preocupaţi de ciolaniadă! Şi mai grav, rămâneţi fără oamenii din ţara aceasta care credeau în PNL sau au aşteptări de la PNL”, se mai arată în postarea preşedintelui CJ Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut