Agenție MBE în Cluj-Napoca

Lansată în România în 2019, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor companiilor mici și medii dar și persoanelor fizice, MBE România își deschide o agenție în Cluj-Napoca, vrea să își dubleze numărul agențiilor în 2022 și să atingă o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, în primii zece ani.

În 2021, rețeaua MBE în România a crescut la 5 agenții, iar omul de afaceri Adrian Minea, care deține franciza Mail Boxes Etc. în România, spune că MBE are ca obiectiv local dezvoltarea a încă cel puțin 5 agenții până la finalul anului viitor.

Olivia și Vasile Spătăcean originari din Mediaș, au revenit definitiv în România după ce au lucrat în străinătate 21 de ani, au devenit antreprenori și deschid prima agenție MBE din Cluj-Napoca. Mail Boxes Etc. oferă servicii integrate de ambalare și curierat, logistică și fulfillment, poștă și management poștal, secretariat și customer service, atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice. Totodată, compania prestează și servicii de graphic design, print și de marketing, oferind pachete personalizate în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client. Astfel, într-o agenție MBE se găsesc trei domenii principale de business în același loc: ambalare și curierat, grafic design și print, micrologostică și fulfillment cărora le pot fi adăugate și alte servicii personalizabile, în funcție de nevoile clienților.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut