Aflați care produse merită cumpărate! Aplicație gratuită de rating a alimentelor

Aplicația gratuită InfoCons oferă o nouă facilitate, prin care consumatorul are posibilitatea de a ”vota” un produs alimentar, astfel că toți ceilalți utilizatori ai aplicației au acces la o evaluare a acestuia, independentă de mecanismele de publicitate și de marketing.

Practic, un utilizator al aplicației poate scana codul de bare al unui produs alimentar cu ajutorul unui telefon mobil, iar apoi poate evalua calitatea acestuia, prin acordarea unui calificativ (de la 1 la 5) – reprezentat în aplicație prin ”steluțe”. Reprezentanții InfoCons afirmă că, ulterior, se realizează o medie a tuturor aprecierilor disponibile pentru un produs, obținându-se astfel un ”rating” al acestuia, care este util celorlalți consumatori care ar dori să-l achiziționeze. ”Votarea” poate fi făcunumai de persoanele care și-au creat un cont în aplicație, astfel că votul are o relevanță sporită, deoarece, de multe ori, aprecierile pozitive sau negative sunt foarte subiective în zona online.

Aplicatia InfoCons poate fi descarcată gratuit la adresa https://infocons.ro/aplicatia-infocons/ și este disponibilă pentru sistemele de operare Android, IOS, și pentru Huawei.

De remarcat că aplicația mai pune pune la dispoziția consumatorilor și alte facilități, cum ar fi: * acces la numerele de urgență la nivel județean, național și internațional, care pot fi apelate direct din aplicație * acces la Alertele Europene privind produsele agroalimentare și non-alimentare, actualizate în timp real * timpii de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei din România * lista cu unitățile de cazare clasificate și a agențiilor de turism licențiate * scanarea codului de bare al etichetei unui produs și traducerea instantă a informațiilor de pe etichetă (pentru peste 2 miloane produse existente în baza de date).

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut