Adolescent dispărut la Gherla, căutat cu bărci de salvare în Someşul Mic

Polițiști și forțe ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență s-au mobilizat, marți seara pentru a căuta un băiat de 15 ani în Someşul Mic, în apropierea staţiei de epurare din Gherla, unde se presupune că ar fi căzut în apă.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti, alături de alte efective, care au întreprins activităţi de căutare. Din verificările efectuate s-a stabilit identitatea acestuia, respectiv un tânăr de 15 ani, din municipiul Gherla, care ar fi căzut în râu în timp ce se afla alături de alţi doi tineri pe malul drept, din zona străzii Gârlei”, informează IPJ Cluj.

Conform ISU Cluj, căutările derulate marţi seară vor fi reluate miercuri dimineaţă.

„Două autospeciale, o barcă de salvare şi un echipaj SAJ au fost dislocate în această seară)n.n-marți seara) ca urmare a înregistrării dispariţiei unui adolescent pe râul Someşul Mic, în apropierea staţiei de epurare a apei din municipiul Gherla. La faţa locului s-au efectuat căutări atât pe luciul apei, cât şi de pe malurile râului, cu mijloace specifice, în zonele indicate de aparţinători.  Căutările vor fi reluate miercuri dimineaţa în funcţie de indiciile de la faţa locului”, informează ISU Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut