Activități non-formale dedicate elevilor de gimnaziu și liceu

Organizatorii evenimentelor Noaptea Cercetătorilor din 20 de localități din țară, reuniți în cadrul consorțiului ReCoNnect, inițiază o serie webinare care facilitează întâlnirea dintre cercetători și profesori universitari cu elevi de gimnaziu și liceu din întreaga țară.

Printre tematicile propuse la nivel de gimnaziu și/sau liceu se regăsesc: nanoscience, acceleratoare de particule, ADN, seismologia pe alte planete, misiuni spațiale, pigmenți anorganici, mecanica cuantică, Geoparcul Ținutul Buzăului, construirea discursului public, imprimarea 3D, alimentație sănătoasă etc.

Webinarele sunt programate în perioada 30 mai – 10 iunie, câte trei în fiecare zi, iar primii dintre cei care se înscriu aleg ora și ziua de desfășurare a sesiunii. Înscrierea  unei clase se face de către un profesor, iar lecțiile sunt pentru nivel de gimnaziu sau de liceu.

Detalii, pe https://scicommtoolbox.ro/activitati/scoala-altfel-reconnect-editia-vi-iunie-2022  și pe pagina de facebook www.facebook.com/educatiepentrustiinta .

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut