Acțiuni în sistem integrat pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Peste 446 de forțe de ordine – polițiștii din cadrul IPJ Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Grupării mobile „Ștefan Cicio Pop”, polițiști locali și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj – au acționat sâmbătă și în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sistem integrat, în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

Acțiunile au vizat zonele aglomerate, societăți comerciale, baruri, terase și săli de jocuri de noroc de pe raza întregului județ. Au fost verificate aproximativ 2.000 de persoane și 120 de societăți comerciale, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în contextul stării de alertă. Totodată, polițiști rutieri au verificat modul în care, sunt respectate măsurile de protecție pentru prevenirea răspândiri virusului COVID-19 atât de către conducătorii mijloacelor de transport persoane, cât și de către călătorii acestora.

 Ca urmare a nerespectării normelor prevăzute de Legea 55/2020, au fost aplicate 252 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 42.000 de lei.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut