Acțiune în sistem integrat, pe toate segmentele de drum național și județean

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și Mureș și sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au participat, marți, la o acțiune comună, în județul Cluj, în vederea creșterii gradului de disciplină în rândul participanților la trafic și combaterii principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere negative.

Acțiunea s-a desfășurat pe toate segmentele de drum național și județean, în municipiile Cluj-Napoca, Turda, Câmpia-Turzii, Gherla, Dej și orașul Huedin, precum și în zonele rurale arondate, cu participarea a peste 55 de polițiști rutieri și 34 de ordine publică cu atribuții de poliție rutieră, dotați cu aparatură radar.

În cadrul acțiunii polițiștii au aplicat 465 de sancțiuni contravenționale, au reținut în vederea suspendării 51 de permise de conducere și au retras 8 certificate de înmatriculare. Din cele 51 de permise reținute, 22 au fost pentru nerespectarea vitezei legale, 3 pentru neacordarea de prioritate pietonilor/ vehiculelor, două pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, iar 24 pentru alte abateri.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut