Acțiune în sistem integrat în municipiul Cluj-Napoca

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secțiile Rurale Florești, Baciu și Apahida, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile și polițiști locali au desfășurat, marți, în intervalele orare 17:00 – 21:45 și 22:30 – 00:00, o acțiune cu efective mărite la nivelul municipiului Cluj-Napoca și al zonei rurale arondate.

Acțiunea a avut ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor cu violență și a celor comise în segmentul stradal, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară de către cetățeni sau a programului de funcționare al operatorilor economici.

În cadrul acțiunii au fost oprite pentru control 33 de autoturisme, legitimate peste 130 de persoane și verificați aproximativ 50 de operatori economici. În urma abaterilor constatate au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, dintre care 10 pentru abateri la Legea 61/1991 R, 15 pentru nerespectarea OUG 195/2002 R privind circulația pe drumurile publice, două pentru nerespectarea normelor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, iar una pentru încălcarea altui act normativ în vigoare.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut