Acțiune de dezinsecție la Florești

A doua etapă a acțiunilor de dezinsecție pe domeniul public al comunei Florești va avea loc în perioada 24-28 iunie a.c, a anunțat administrația locală.

Activitățile de dezinsecție se vor derula după ora 22, în funcție de condițiile meteorologice. Reprezentanții autorității locale le recomandă cetățenilor ca să evite deplasările în aer liber în intervalul 22:00-05:00, și mai ales să evite zonele în care acționează utilajele de pulverizat.

„Tratamentele de dezinsecție de acest fel sunt necesare pentru confortul și sănătatea locuitorilor, se realizează periodic, iar substanțele folosite sunt avizate de către Ministerul Sănătății și nu se acumulează în mediul înconjurător.

De asemenea, țin să vă reamintesc că Primăria Florești, prin Poliția Locală, a transmis asociațiilor de proprietari, agenților economici și alte persoane juridice, o Informare cu obligațiile legale ce le revin referitor la acțiunile de deratizare și dezinsecție ce trebuie realizate pe domeniul privat, prin societăți specializate.

În cazul în care vremea nu va permite respectarea calendarului, acțiunile de dezinsecție pot fi amânate și reprogramate”, a anunțat Primăria Florești.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut