Acţiune cu efective mărite la Turda

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, împreună cu cei de la Secţia 9 Poliţie Rurală Turda au desfăşurat joi, 13 februarie, în intervalul orar 12:00 – 16:00, o acțiune de amploare pe raza de competență.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 121 de persoane și au fost controlate 103 autovehicule. Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 36 pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 4 pentru nerespectarea Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere şi 2 pentru nerespectarea Legii 61/1991R privind  încălcarea a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. De asemeni – informează IPJ Cluj -, au fost  întocmite 15 note de constatare privind aspecte de sustragere de gaze naturale şi energie electrică.

În cadrul aceleiași acțiuni a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la o femeie bănuită de comiterea infracțiunii de delapidare în formă continuată.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca şi al Detaşamentului 4 Jandarmi Turda, precum şi reprezentanţi ai societăţilor de energie şi gaz.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie