Acțiune cu efective mărite, la Dej

Peste 40 de polițiști de investigații criminale, ordine publică, rutieri și criminaliști din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Poliție Rurală Dej au acționat marți, 13 martie, pentru prevenirea faptelor antisociale pe raza de competență, dar și pentru prevenirea accidentelor rutiere, prin responsabilizarea participanților la trafic.

Pe linie rutieră s-a acționat pe raza municipiului Dej, precum și pe DN17 – în localitatea Cuzdrioara, DN 1 C, DN 18 B – în zona localităților Câțcău, Cășeiu, Coplean, Chiuiești și Rugășești, DJ 172 F – localitățile Mica și Unguraș, pe raza comunelor Jichișu de Jos și Vad.

Potrivit IPJ Cluj, în cadrul acțiunii au fost legitimate peste 150 de persoane și au fost verificate 117 autovehicule, fiind puse în executare 5 mandate de aducere. Totodată, au fost efectuate verificări la 4 societăți comerciale de pe raza comunelor Câțcău și Cășeiu. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 88 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 6 certificate de înmatriculare și un permis de conducere.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie