Acțiune cu efective mărite la Dej

Polițiștii au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale în urma unei acțiuni cu efective mărite, desfășurate marți, 25 februarie, între orele 06:30-13:00, pe raza municipiului Dej și a comunelor arondate.

La acțiune au participat polițiștii din cadrul Poliției municipiul Dej, împreună cu cei de la Secția 5 Rurală și cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier și Poliției municipiului Gherla. Acțiunea a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor penale și contravenționale, a infracțiunilor cu violență, prevenirea victimizării minorilor și a delicvenței juvenile, a absenteismului școlar, prevenirea accidentelor rutiere, depistarea și cercetarea persoanelor care fac obiectul unor anchete și se sustrag urmăririi penale.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 208 persoane și au fost verificate 147 de vehicule. De asemeni, polițiștii au verificat 18 societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 102 sancțiuni contravenționale, dintre care 83 pentru nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice (au fost reținute 8 permise de conducere), 13 pentru nerespectarea normelor privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români și 6 pentru nerespectarea altor legi. Șapte persoane bănuite de comiterea unor fapte ilicite au fost conduse la sediul unității de poliție.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie