Acțiune a politiștilor în Complexul Studențesc Mărăști

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul de Poliție pentru Centrul Universitar au organizat și desfășurat marți, 11 decembrie, în intervalul orar 06:00-08:00, o acțiune în Complexul Studențesc Mărăști.

În cadrul acțiunii au fost legitimați aproximativ 1500 studenți români și aproximativ 50 studenți străini, dintre care 10 au fost informați în legătură cu prevederile legale privind regimul străinilor în România. Totodată – informează IPJ Cluj -, au fost aplicate 8 sancțiuni la Legea 61/1991, în valoare totală de 1.500 lei și a fost constatată o infracțiune de fals privind identitatea, „constând în aceea că un tânăr de 21 ani, din județul Alba, a prezentat o legitimație de cămin ca fiind a sa, deși era pe un alt nume, legitimația neavând aplicată fotografie”. În baza acesteia, tânărul locuia în cămin de la începutul anului universitar 2018-2019.

Legitimația a fost ridicată de polițiști și tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” și „fals privind identitatea”.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie