Acțiune a Poliției, cu efective mărite, la Câmpia Turzii

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au acționat miercuri, 22 ianuarie, în zona piețelor agroalimentare și a târgului Obor, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. De asemeni, s-a acționat pe DJ 150 și DN15 E60 pentru respectarea normelor rutiere și prevenirea accidentelor de circulație.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 49 de persoane și controlate 24 de autovehicule și au fost verificate 11 persoane fizice autorizate și producători agricoli. Șase persoane au fost conduse la sediul unității de poliție pentru clarificarea unor aspecte legate de comiterea unor fapte ilicite și au fost aplicate trei mandate de aducere.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale.

În cadrul acțiunii, polițiștii de investigații criminale au depistat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Câmpia Turzii, pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Cel în cauză are de executat 8 luni de închisoare, în baza unui mandat emis de către Judecătoria Turda, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie