Accident teribil între Corușu și Popești

O femeie de 30 de ani a fost grav rănită după ce autoturismul cu care se deplasa s-a răsturnat, fiind apoi prinsă sub acesta.

Două autospeciale și două echipaje SMURD au fost alertate în jurul orei 19.00 pentru a interveni la un accident ce a avut loc în afara părții carosabile între localitățile Popești și Corușu.

„Salvatorii au imobilizat autoturismul și au acționat cu echipamentele hidraulice pentru a ridica autoturismul, iar apoi au extras victima care suferise multiple traumatisme. Aceasta era în stare de conștiență, era cooperantă, fiind preluată apoi de către echipajul SMURD și transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.
A mai fost consultat un bărbat la locul accidentului de către un echipaj SMURD, care, la prima evaluare, prezenta afecțiuni ușoare.
Pompierii au desfășurat operațiuni pentru descarcerare și extragerea de urgență a victimei surprinsă sub autoturismul răsturnat, au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și a asistenței medicale de urgență, au asigurat măsuri pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident, precum și de prevenire a incendiilor la locul accidentului”, a anunțat ISU Cluj. IPJ a demarat cercetări pentru a stabili cauza accidentului.

S.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut