Accident rutier la ieșirea din localitatea Baciu

Un accident rutier în urma căruia un bărbat a ajuns la spital a avut loc marți, la ieșirea din localitatea Baciu.

Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Baciu.

Conform ISU Cluj, intervenția pompierilor a fost solicitată în jurul orei 12.20. La fața locului aceștia au găsit trei autovehicule avariate, iar într-unul dintre acestea se afla un bărbat în vârstă de circa 50 de ani care era blocat înăuntru. S-a acționat pentru deblocarea portierei și pentru îndepărtarea bordului autoturismului pentru a putea evacua bărbatul, cu echipamentele specifice, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni.

Acesta a fost consultat de către echipajul SMURD, fiind în stare de conștiență și cooperant.

Un al doilea bărbat a fost consultat la locul evenimentului fără a fi transportat la spital.

Potrivit IPJ Cluj, conducătorul unei autoutilitare, un bărbat de 53 de ani din comuna Mociu, care se deplasa din direcția Zalău, ar fi pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă autoutilitară, care circula din direcția Zalău, condusă de un bărbat de 62 de ani. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative Bărbatul de 62 de ani a fost transportat la o unitate medicală.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut