Accident rutier în localitatea Cornești

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc în localitatea Cornești. Un șofer băut s-a lovit, cu mașina pe care o conducea, de alte două autoturisme care staționau, iar în urma impactului au fost avariate două instalații de gaz ale unor imobile aflate în proximitatea părții carosabile.

Poliția a fost sesizată la data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 01.20, cu privire la un eveniment rutier produs în localitatea Cornești.

Conform primelor date furnizate de IPJ Cluj, „un conducător de 27 de ani, din comuna Mihai Viteazu, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 75, în localitatea Cornești, din direcția Buru spre Turda, a intrat în coliziune cu două autoturisme aflate parcate în afara părții carosabile, ulterior oprindu-se în șanțul aferent direcției sale de deplasare.

De asemenea, în urma impactului au fost avariate două instalații de gaz ale unor imobile aflate în proximitatea părții carosabile”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală atât pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, cât și pentru recoltarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Alături de acesta, au fost transportați la spital pentru îngrijiri trei pasageri aflați la momentul producerii impactului în autoturism, respectiv trei bărbați de 20, 23 și 26 de ani, toți din localitatea Cornești.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut