Accident rutier în Florești

O femeie a fost rănită într-un accident care a avut loc, luni, în Florești.

O autospecială și un echipaj SAJ au intervenit în urma unui accident rutier produs pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.

Conform reprezentanților ISU Cluj, solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 11.00, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla o femeie, în vârstă de circa 70 de ani, care acuza dureri și nu putea să iasă afară din autovehicul.

Pompierii au utilizat echipamentele din dotare pentru a scoate femeia fără să-i agraveze posibilele leziuni suferite, fiind apoi preluată de către echipajul SAJ pentru a fi transportată la spital în vederea investigațiilor și îngrijirii de specialitate.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, impactul a fost produs pe DN1 E60, la intersecția semaforizată cu strada Someșului, între un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani, din Gilău, din direcția Cluj-Napoca spre Gilău și un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, din Cluj-Napoca, dinspre strada Someșului.

În urma evenimentului, pasagera din autoturismul condus de bărbatul de 72 de ani a fost transportată spre a-i fi acordate îngrijiri medicale, de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au fost negative.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut