Accident mortal pe Drumul Național 1 C între Nima și Bunești

Un bărbat de 40 de ani și-a pierdut viața iar un altul a fost rănit grav în urma un un accident de circulație care a avut loc joi dimineața între localitățile Nima și Bunești. „La fața locului sau deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.
Ajunse la locul intervenției, echipajele operative au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, în stare de inconștiență. S-a început imediat descarcerarea acestuia, însă, după ce a fost scos din autoturism, s-a constatat că avea traumatisme incompatibile cu viața.
Un echipaj SAJ oprit din trafic la accident a acordat îngrijiri medicale unui alt bărbat ce prezenta multiple traumatisme, era conștient și cooperant. Ulterior a fost preluat de echipajul SAJ dislocat la locul intervenției și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a anunțat ISU Cluj.
Pompierii au acționat pentru descarcearea unei victime, pentru a sprijini acordarea primului ajutor calificat și pentru a asigura măsuri de siguranță persoanelor implicate în accident.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut