Accident între Floreşti şi Gilău

Două persoane au fost rănite, ieri, într-un accident rutier care a avut loc între localitățile Florești și Gilău.

O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au intervenit la faţa locului. Pompierii au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat și o femeie cu vârste între 20 și 30 de ani au fost consultate de echipajele SMURD și au fost transportate la spital.

Potrivit reprezentanţilor ISU, se pare că bărbatul a suferit traumatisme severe în urma accidentului. “Pompierii au asigurat siguranța salvatorilor pe timpul intervenției, au sprijinit acordarea primului ajutor pentru persoanele rănite în accident și au sprijinit refacerea condițiilor de siguranță pentru traficul rutier”, au precizat repretentanţii ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 25 ani care conducea o autoutilitară  dinspre Floreşti către Gilau, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre dreapta, intrând în coliziune cu un autoturism oprit pe acostamentul consolidat. “În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în conducătorul auto de 28 ani care se afla pe carosabil în faţa autoturismului cu capota vehiculului ridicată. În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea pasagerului din dreapta faţă din autoturismul aflat pe acostament, în vârstă de 28 de ani, şi a conducătorului auto aflat în faţa autoturismului, care de asemenea se afla pe  acostament”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

A.M.C.

Articole din aceeasi categorie