Accident grav pe raza comunei Feleacu. Patru autoturisme implicate

Actualizare 13,10

IPJ Cluj a transmis că evenimentul rutier a avut loc, în jurul orei 11.10, iar din primele informații a reieșit că un conducător auto în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul pe direcția Turda spre Cluj-Napoca, la km 466+560 m, în afara localității Feleacu, într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ajungând pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu alte 3 autoturisme.

În urma impactului, conducătorul auto de 37 de ani, două persoane de sex feminin, dintre care o minoră de 12 ani, dar și 3 bărbați cu vârste cuprinse între 36 și 47 de ani au necesitat îngrijiri medicale.

Traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ o oră și 20 de minute.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Știrea inițială


D
ouă autospeciale, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe SAJ au intervenit în urmă cu câteva minute la un accident de circulație ce a avut lco în comuna Feleacu. Trei persoane sunt evaluate medical iar polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

Salvatorii au găsit la fața locului 10 persoane, care au ieșit singure din autoturismele avariate. Două persoane de sex feminin, dintre care o minoră, sunt transportate la spital, fiind conștiente și cooperante. De asemenea, au fost transportați la o unitate medicală alți trei bărbați, care au suferit răni minore. Din primele informații în evenimentul rutier au fost implicate patru autoturisme. Traficul este blocat.

 

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut