Accident grav la Jucu de Mijloc

Un tânăr de 22 de ani, din Iclod, a fost rănit grav iar o tânără de 29 de ani s-a ales cu răni ușoare în urma unui accident de circulație ce a avut loc, vineri dimineața, pe raza localității Jucu de Mijloc.

Potrivit Poliției, tânărul se afla la volanul unui autoturism cu care se deplasa pe o stradă laterală a drumului național DN 1 C. Din cauză că nu s-a asigurat corespunzător, la intrarea pe DN 1 E 75, șoferul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un tânăr de 23 de ani, din Bonțida.

La locul accidentului au sosit o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță. Salvatorii au găsit două autoturisme avariate și un tânăr de 22 de ani aflat în stare de inconștiență și încarcerat într-una dintre mașinile implicate în accident.
Pompierii au folosit utilajele hidraulice pentru a debloca portiera autoturismului și l-au extras din autoturism cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.
De asemenea, la locul accidentului a fost acordat primul ajutor calificat unei tinere în vârstă de cca 29 de ani, care, la prima evaluare, prezenta afecțiuni ușoare.

Tânărul de 22 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Totodată, a fost transportată și o femeie de 29 de ani, din Jucu, pasageră în autoturismul condus de acesta.
Conducătorul auto de 23 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

jucu1 jucur 3 jucu2
<
>

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut