Accident mortal în localitatea Corneşti

Un accident rutier soldat cu decesul a două persoane a avut loc în localitatea Corneşti din județul Cluj.

În accident au fost implicate un autoturism şi un camion.

 

 

ACTUAKIZARE

Cele două persoane aflate în stare critică, în urma accidentului din Corneşti, au decedat. Este vorba de o femeie de 33 de ani, care era însărcinată şi de un bărbaz de 41 de ani. „Au fost dislocate pentru a gestiona situația de urgență la locul accidentului o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, două SAJ și un elicopter SMURD. Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat, 41 de ani, încarcerat pe locul șoferului din autoturismul avariat, fără semnale vitale și o femeie de 33 de ani, întinsă în afara autoturismului, tot fără semnale vitale. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru femeia aflată în stop cardio-respirator. Au fost utilizate echipamentele pentru descarcerare pentru a scoate bărbatul din mașina contorsionată și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Corpul bărbatului și a femeii, care se pare că era însărcinată, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decesele celor doi, de către medicii prezenți la locul accidentului”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.

Elicopterul a preluat de la locul accidentului un bărbat de aproximativ 35 de ani, pentru a fi transportat la unitățile spitalicești din Cluj-Napoca, acesta suferind în urma accidentului multiple traumatisme la nivelul capului și feței.

 

———————————————————————————–

ŞTIRE INIŢIALĂ

În urma impactului, a rezultat rănirea a patru persoane din autoturism, două în stare foarte gravă şi două rănite ușor.

Circulația a fost oprită pe ambele sensuri. La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, unul SAJ și un elicopter SMURD. Pompierii au intervenit pentru a descarcera o persoană dintr-un autoturism avariat și pentru a sprijini manevrele de resuscitare pentru două persoane.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, un bărbat de 47 de ani, din Aiud, judeţul Alba, care conducea un ansamblu cap tractor+semiremorca a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Alba. Conform primelor informații, bărbatul de 47 de ani ar fi pătruns pe sensul opus, pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers.

În urma impactului, a rezultat rănirea a patru persoane din autoturism.

A.M.C.

Articole din aceeasi categorie