Accesul în sediile Primăriei Cluj-Napoca, restricționat

Municipalitatea clujeană anunță că accesul persoanelor, cu excepția angajaților, în sediile Primăriei Cluj-Napoca este permis în următoarele condiții: celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT- PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore; celor care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore; celor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Eliberarea certificatelor de deces și a certificatelor de naștere se poate face în exteriorul clădirii Primăriei de pe strada Motilor nr. 3 (curtea interioară).

„Măsura a fost luată în conformitate cu Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj NR. 226 din 24 octombrie 2021 privind stabilirea unor măsuri de diminuare a impactului tipului de risc, în aplicarea H.G. nr. 1090/06.10.2021, cu modificările ulterioare, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pe raza județului Cluj”, precizea reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

A.M.C.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut