Acces restricţionat la Autoritatea Sanitară Veterinară

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a anunţat că şi-a restricţionat programul de lucru cu publicul, iar deplasarea la sediul instituţiei se realizează doar în situaţii extreme.
Astfel, deplasarea la sediul ANSVSA se realizează doar pentru problemele care nu pot fi soluţionate prin mediul online sau pentru documente care reprezintă urgenţe.
Totodată, registratura ANSVSA îşi restrânge activitatea după următorul program: * pentru înregistrarea documentelor ce intră în instituţie (ex. cabinet, office, direcţii etc.), între 8:30 şi 12:30 * pentru înregistrarea documentelor ce ies din instituţie, între 13:00 şi 15:30 * programul cu publicul, zilnic, este între 10:30 şi 12:30.
ANSVSA afirmă că, pe perioada stării de urgenţă, termenele legale stabilite pentru soluţionarea solicitărilor formulate în exercitarea liberului acces la informaţii de interes public, precum şi a petiţiilor, se dublează, în conformitate cu art. 56 din Decretul nr. 195/16.03.2010.

Articole din aceeasi categorie