A venit iarna

Iarna pune stăpânire încet de pe România. În noaptea de vineri spre sâmbătă a nins în mai multe locuri din țară, printre zonele în care s-a așternut primul strat de zăpadă fiind și județul Cluj. În acest context, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a anunțat că pe drumurile naționale din raza sa de responsabilitate s-a acționat cu 36 autoutilaje și s-au răspândit 304,5 tone de material antiderapant.
S-a acționat pe A3, DN 1, DN 1R – jud. Cluj, pe DN 18 – jud. Maramureș, DN 17 și DN 17C – jud. Bistrița-Năsăud, DN 1H și DN 75 – jud. Bihor, DN 1F – jud. Sălaj.
Acțiunile de deszăpezire continuă și astăzi acolo unde este necesar.
„Rugăm conducătorii auto să circule prudent, să respecte restricțiile instituite pe anumite sectoare de drum, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj.
Cât privește situația drumurilor județene din județul Cluj, în special a celor din zona de munte, nu știm dacă sunt tronsoane blocate sau închise traficului rutier și nici cum se desfășoară circulația deoarece, până sâmbătă, 21 noiembrie, ora 13, Consiliul Județean Cluj nu a oferit nicio informare pe această temă.

Recomandat pentru dvs.

1 comentariu

Comentariile sunt blocate.

Sari la conținut