A început vânătoarea de persoane care nu poarta mască

Poliţiştii clujeni au aplicat, într-o zi, 237 de amenzi, în valoare totală de 38.200 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au continuat activităţile în sistem integrat, împreună cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. Sub autoritatea Instituţiei Prefectului Cluj, 509 forţe au acţionat în ultimele 24 de ore, pentru punerea în aplicare a prevederilor legislaţiei specifice stării de alertă şi verificarea respectării acestora, pentru împiedicarea răspândirii SARS-CoV-2. (…) Urmare a nerespectării normelor legale, s-a impus aplicarea unui număr de 237 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020, în valoare de 38.200 de lei”, se arată într-un comunicat trimis, vineri, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, în cadrul acţiunilor desfăşurate în întregul judeţ, au fost legitimate peste 950 de persoane şi au fost verificaţi 129 de operatori economici.

Totodată, au fost verificate 346 de mijloace de transport persoane, avându-se în vedere respectarea normelor de protecţie individuală atât de către conducătorii acestora, cât şi de către călători.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut