A început asfaltarea Lotului 2 al Drumului Bistriței

Veste bună pentru şoferi: forul administrativ judeţean anunţă că a început asfaltarea Lotului 2 al Drumului Bistriței, respectiv a drumului județean 109 Așchileu – limită cu județul Sălaj. Pe acest lot, tronsonul de drum vizat de lucrările de reabilitare și modernizare are o lungime de 11,19 kilometri.

“Consiliul Județean Cluj a început asfaltarea Lotului 2 al Drumului Bistriței, respectiv a drumului județean 109 Așchileu – limită cu județul Sălaj, pe porțiunea cuprinsă între pozițiile kilometrice 20+786 și  31+976. Aceste ample lucrări de reabilitare și modernizare sunt derulate de forul administrativ județean ca parte a proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă ce vizează Traseul Regional Transilvania Nord, Drumul Bistriței”, precizează reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj. Potrivit acestora, până în prezent a fost deja așternut primul strat de asfalt, respectiv binder, pe un sector de drum în lungime de 2,6 kilometri, inclusiv pe raza localității Așchileul Mic.

Lucrările sunt executate pe direcția limită cu județul Sălaj – Așchileu. Vă reamintim că recent, în cadrul programului de lucrări ce vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere a judeţului, şi  pe drumul judeţean 103H Bologa – Săcuieu au demarat o serie de lucrări de întreținere, fiind vizat un tronson cu o lungime de aproximativ 9 kilometri. Lucrările de întreţinere anunţate au constat, printre altele, în plombări, burdușiri, curăţarea podeţelor, şanţurilor şi rigolelor.

Articole din aceeasi categorie