A II-a ediție a târgului național de voluntariat

Comunitatea ONedu România – organizația tinerilor care militează pentru digitalizarea educației și promovează voluntariatul – organizează, în perioada 24 – 30 mai, cea de a doua ediție a târgului de voluntariat iVoluntar #explore, pe platforma https://targ.ivoluntar.org și pe pagina evenimentului (Târg: iVoluntar #explore | Ediția II).

Anul trecut, când activitatea tuturor organizațiilor a fost mutată în mediul online,  evenimentul a reușit să strângă peste 8.000 de tineri, organizând live-uri pe rețelele de socializare ale organizației. Anul acesta tinerii sunt așteptați cu un format nou.

„Târgul este unul dintre cele mai importante evenimente anuale prin intermediul căruia conectăm tinerii cu comunitatea și oferim oportunități de implicare locale și naționale. Anul acesta am regândit puțin formatul, în urma feedbackului primit de la participanți. Ne vom concentra pe contactul direct cu organizațiile, promovarea poveștilor organizațiilor pe platforma Știri.ong, și discuții libere cu diferite organizații și voluntari, publicate pe pagina evenimentului. Sperăm să avem un eveniment hibrid anul viitor, pentru a putea conecta comunitatea și mai mult cu zona de voluntariat”, declară Cosmin Andrei, președintele comunității ONedu România.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut