A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru Skatepark Rozelor

Veste bună pentru iubitorii de sporturi extreme: Primăria Cluj-Napoca a semnat contractul pentru serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare și extindere a Skateparkului Rozelor, ca urmare a licitației publice desfășurate.

Conform municipalității, proiectul prevede extinderea zonei de agrement de la 1050 de mp la 20157 mp și reabilitarea ariei existente a parcului. În urma lucrărilor, parcul va beneficia de facilități moderne, precum zone de ședere, sistem de iluminat inteligent, sistem de irigare sau grupuri sociale automate.

Spațiul va putea să găzduiască evenimente sportive de înaltă calitate și de ce nu, să fie introdus în circuitul internațional al competițiilor de specialitate. În urma acestei investiții, parcul va deveni unul dintre cele mai moderne parcuri de profil din țară, urmărind creșterea calității facilităților oferite celor ce practică sporturi urbane precum skateboardingul.

„Skatepark Rozelor este unul dintre cele mai frecventate parcuri din municipiul Cluj-Napoca de către iubitorii de sporturi extreme.

În cadrul procesului de Bugetare participativă, clujenii au votat proiectul referitor la extinderea și reabilitarea acestuia. Primăria Cluj-Napoca a preluat inițiativa astfel propusă și a dezvoltat proiectul, în conformitate cu strategia pe care am urmat-o în acești ani, de creștere a calității spațiului public și extindere a zonelor verzi din oraș”, a declarat primarul Emil Boc.

Licitația publică pentru proiectare și execuție a fost atribuită, conform procedurii, firmei Sport Play Systems. Durata de realizare a investiției conform contractului este de 15 luni, din care 3 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuția lucrărilor.

Valoarea totală a investiției – proiectare și execuție – este de 3.158.355,20 lei (TVA inclus).

Articole din aceeasi categorie