A fost pus în funcțiune noul sistem de parcaj din cadrul parcării subterane a stadionului Cluj Arena

Consiliul Județean Cluj a pus în funcțiune, în cadrul stadionului Cluj Arena, noul sistem de administrare a parcării subterane.

Cu o valoare de 758 547 de lei, care cuprinde furnizarea, montarea, instalarea și mentenanța, noul sistem integrat de parcare beneficiază de o tehnologie ce permite citirea automată a numerelor de înmatriculare, dar și eliberarea de tichete imprimate cu coduri de bare pentru vizitatorii de scurtă durată, respectiv carduri de proximitate pentru abonați. De asemenea, plățile pot fi efectuate inclusiv prin card contactless sau telefon cu NFC.

Necesitatea schimbării vechiului sistem de parcaj a fost justificată atât de dorința administrației județene de a ține pasul cu cele mai noi evoluții tehnologice, oferind acces la noile tehnologii de plată de pe piață, dar și de intenția de a elimina orice eventuale probleme tehnice de efectuare a plății și de acces în/din parking, probleme apărute în contextul funcționării în mod continuu, încă de la inaugurarea stadionului, în 2011.

Parcarea subterană a stadionului Cluj Arena totalizează 303 locuri.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut