A condus timp de 12 ani Clujul! Gheorghe Funar: “Cu pistoalele-termometru sunt iradiaţi zilnic milioane de români”

Fost primar al municipiului Cluj-Napoca în trei mandate succesive, care s-au întins pe durata a nu mai puţin de 12 ani, celebru în epocă pentru tot felul de acţiuni şi atitudini care au ridicat numeroase semne de întrebare, Gheorge Funar a emis recent un nou text în care critică măsurile luate în această perioadă.

Referitor la obligativitatea purtării măştilor, fostul edil-şef al oraşului crede că această abordare diferită confirmă că se continuă GENOCIDUL împotriva Poporului Român, după paravanul pandemiei cu noul coronavirus, inclusiv prin folosirea măștilor de protecție ca suport pentru COVID-1”.

Privind măsurarea temperaturii la intrarea în spaţii închise, fostul primar afirmă că termometrele nu sunt “noncontact” şi că “Guvernul trebuie să interzică urgent actualele termometre, care de fapt sunt folosite pentru marcarea izotopică”. Utilitatea acestor „pistoale-termometru”, care nu sunt “dezinfectate după fiecare folosire”, este descrisă astfel: „cu pistoalele-termometru 5G nu este ochit virusul SARS-CoV-2 ci capul omului”, iar “alegerea locului potrivit pentru triajul epidemiologic a fost lăsată la latitudinea ucigașilor, care au indicat capul pentru a afecta rapid creierul și sănătatea oamenilor!” Rezultatul măsurării temperaturii este comentat astfel de cel care a decis mai bine de un deceniu soarta oraşului: “cu pistoalele-termometru 5G sunt iradiați zilnic și de mai multe ori în 24 de ore mai multe milioane de cetățeni români a căror sănătate este pusă în mare pericol!”

Textul, semnat de Dr. Gheorghe Funar, Președintele Partidului România Noastră, se încheie cu o frază cum nu se poate mai inspirată: “Deșteptați-vă români! Prostia s-a răspândit mult mai repede decât noul coronavirus și este mult, mult mai periculoasă.”

V.D.

Articole din aceeasi categorie