A accidentat un tânăr după care a fugit de la locul faptei

Polițiștii clujeni îl cauză pe autorul unui accident ce a avut loc marți seara în care a fost victimă un tânăr de 19 ani din Vrancea. Evenimentul a avut loc în zona Pieței Gării din Cluj-Napoca, însă șoferul a părăsit locul faptei abandonând mașina pe o stradă din cartierul Someșeni.

„În cursul serii de ieri, 7 decembrie a.c., în jurul orei 20.35, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs în municipiul Cluj-Napoca, la intersecția străzilor Simion Balint și Piața Gării, impactul fiind sesizat între un autovehicul și un pieton.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând pietonul, respectiv un tânăr de 19 ani, din județul Vrancea, care a fost transportat în stare conștientă la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Autovehiculul implicat în accidentul rutier nu a fost găsit la locul în care s-ar fi produs impactul, însă în urma investigațiilor derulate de polițiști, acesta a fost identificat abandonat pe strada Căpitan Grigore Ignat”, a anunțat IPJ Cluj. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului iar dacă va fi identificat autorul accidentului poate primi până la 7 ani de închisoare.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut