Pelicule colorate

Nu sunt puțini comentatorii care, în scrierile lor,  s-au ocupat și de calitatea spectatorilor. Spun asta pentru că, în general, artiștii care urcă pe scenă, organizatorii de spectacole, indiferent de natura lor,... Citește mai mult »

Alunecări de teren la Cluj-Napoca

O alunecare de teren s-a produs, vineri seara, pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, care a constatat... Citește mai mult »

S-a stabilit data la care se dă startul lucrărilor la Spitalul Regional de Urgență din Florești

După aproape două decenii de discuții, promisiuni în campanii electorale și anunțuri populiste, Ministerul Sănătății va da startul începerii lucrărilor la Spitalului Regional de Urgență din Florești. Data aleasă pentru „spargerea solului”... Citește mai mult »

Doar trei echipe din play-out au dreptul să joace în Europa sezonul viitor!

Federația Română de Fotbal a transmis vineri prin intermediul unui comunicat numele echipelor care au primit licența pentru a participa în sezonul următor în competițiile organizate de UEFA. Potrivit FRF.ro, toate echipele... Citește mai mult »

Magie și aventură la Teatrul de Păpuși ‘Puck’: Spectacolele ‘Muzicanții din Bremen’ și ‘Trei Cadouri Fermecate’ încântă publicul de toate vârstele

Spectacolele „Muzicanții din Bremen” și „Trei cadouri fermecate” vor încânta publicul de toate vârstele în acest weekend la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca. Cu povești pline de aventură și magie, aceste... Citește mai mult »

Rugby | Optimism înaintea partidei cu Steaua

Etapa a 3-a a Ligii Naționale de rugby Kaufland prilejuiește sâmbătă, de la ora 12,30, confruntarea dintre Steaua București și ”U” Elbi Cluj-Napoca. Înaintea acestei partide antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru... Citește mai mult »

Handbal | U Cluj, vicecampioană națională la tineret

Universitatea Cluj este vicecampioană națională la handbal masculin tineret, titlu cucerit la Turneul Final desfășurat în această săptămână la Plopeni. ”U” Cluj-Napoca a învins luni, în turul preliminar pe Steaua București cu 41-26... Citește mai mult »

2.500 de povești de curaj și speranță, scrise la Institutul de Urologie și Transplant Renal

Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal (ICUTR) marchează un moment istoric, înregistrând 2.500 de transplanturi renale efectuate în cei peste 30 de ani de activitate medicală. „Cu mare bucurie și emoție,... Citește mai mult »

Elevii clujenii, rezultate deosebite la Olimpiada Națională de Coregrafie

Cei mai talentați elevi care studiază discipline coregrafice în învățământul preuniversitar din țara noastră s-au întrecut la Cluj-Napoca, în perioada 22 25 aprilie 2024, la Olimpiada Națională de Coregrafie. Cei 32 de... Citește mai mult »

Modernizarea străzilor în municipiul Gherla

Ne găsim în perioada când pe agenda edililor noștri în prim plan figurează modernizarea străzilor și drumurilor. Timpul frumos de la sfârșitul lunii aprilie este deosebit de prielnic lucrărilor de reabilitare a... Citește mai mult »
Sari la conținut