Teatru pentru cei mici

Micii spectatori clujeni sunt așteptați în acest weekend la Teatrul „Puck” să urmărească două spectacole îndrăgite. Este vorba de „PlümPlüm kalandjai /„Aventurile lui PlümPlüm” și „Hänsel și Gretel”, după Frații Grimm.

„PlümPlüm kalandjai /„Aventurile lui PlümPlüm”

*sâmbătă, 11 februarie*ora 11

Spectacolul în regia Ibolyei Varga aduce în fața publicului două povești scrise de José Géal, ambele avându-l ca protagonist pe Plüm-Plüm. Spectacolul este plin de întâmplări neașteptate, acestea fiind prezentate cu nuanțe de umor absurd.

În distribuție: Balogh Dorottya, Giriti Réka, Domokos Szabolcs și Mostis Balázs.

Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

„Iubirea dintre frați este protejată de o lume sacră”

*duminică, 12 februarie* orele 11 și 12.30

Spectacolul „Hänsel și Gretel”, după Frații Grimm, regia Ibolyia Varga vine să ne transmită mesajul că solidaritatea și iubirea pot învinge forțele malefice.

„Iubirea dintre frați este protejată de o lume sacră, iar încercările prin care trec îi ajută să se regăsească. Fiecare intervine salvator atunci când celălalt este în pericol”, precizează Varga Ibolya.

Scenariul spectacolul este semnat de Ovidiu Pecican, scenografia de Epaminonda Tiotiu, iar muzica a fost compusă de Péter Venczel.

Vor interpreta: Ramona Atănăsoaie/Adina Ungur, Andreea Bolovan, Ionuț Constantinescu, Angelica Pamfilie și Andra Ștefan.

Spectacolul va fi susținut în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

De asemenea, cei care nu vor reuși să urmărească reprezentația în acest weekend, vor mai avea ocazia de a se întâlni cu Hänsel și Gretel marți, 14 februarie, de la ora 17.

Foto: Oana Pop

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut