𝙀𝙫𝙚𝙣𝙞𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙢𝙚𝙙𝙞𝙘𝙖𝙡 de excepție 𝙜𝙖̆𝙯𝙙𝙪𝙞𝙩 𝙙𝙚 𝘾𝙡𝙞𝙣𝙞𝙘𝙖 𝘾𝙝𝙞𝙧𝙪𝙧𝙜𝙞𝙚 𝙄 𝙖 𝙎𝘾𝙅𝙐 𝘾𝙡𝙪𝙟

A doua ediție a conferinței cu participare internațională 𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘳𝘦𝘢𝘴𝘵 𝘊𝘢𝘯𝘤𝘦𝘳 𝘚𝘶𝘳𝘨𝘦𝘳𝘺 𝘐𝘯𝘵𝘦𝘳𝘯𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭 𝘞𝘰𝘳𝘬𝘴𝘩𝘰𝘱 a debutat joi la Cluj-Napoca, la eveniment fiind prezenți invitați de marcă din străinătate. Ediția din acest an are ca temă „Îmbunătățirea rezultatelor prin medicină personalizată” și cuprinde prezentări teoretice, studii de caz și transmisiuni în direct din blocul operator, găzduite de Amfiteatrul „Iacob Iacobovici” din Clinica Chirurgie I a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj

Prof. univ. dr Patriciu Achimaș Cadariu

Conferința se desfășoară pe parcursul patru zile și este organizată de Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca și Societatea Română de Chirurgie și Ginecologie Oncologică.

Participanții îți propun să obțină o cunoaștere aprofundată a fundamentelor și a tehnicilor chirurgicale și a managementului de ultimă generație ale cancerului de sân, în conformitate cu orientările actuale. Mai mult decât atât, se urmărește standardizarea tratamentului și încurajarea colaborării prin intermediul echipelor multidisciplinare din instituții care nu funcționează ca un centru de unități mamare.

Coordonatori ai evenimentului sunt prof. dr. George Dindelegan, prof. dr. Patriciu Achimaș-Cadariu, coordonatorul Planului național pentru prevenirea și combaterea cancerului și asist. univ. dr. Alexandra Caziuc. Pe lângă personalități medicale din țară recunoscute pentru expertiza în tratamentul cancerului mamar, la eveniment participă și invitați de marcă din străinătate: dr. Elaine Borg (Malta), dr. Susanna Polotto (Italia), dr. Hanna Ihalaihen (Finlanda) și dr. Jan Decloedt (Belgia).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut