Ziua Europei marcată de PSD Cluj printr-o acțiune interactivă

Organizaţia judeţeană PSD Cluj a marcat Ziua Europei, duminică, la Monumentul Memorandiștilor din Cluj-Napoca, prin acţiuni interactive, care s-au desfăşurat pe parcursul mai multor ore, în cadrul cărora zeci de cetăţeni şi-au exprimat opiniile despre priorităţile pe care România trebuie să le cuprindă în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Uniți în diversitate, astăzi celebrăm pacea și unitatea. Dorința unității, a libertății și a unui viitor prosper au transformat un vis în realitate punând sub aceeași umbrelă mai multe state, inclusiv România. Trebuie să continuăm să cultivăm ceea ce a fost construit și să readucem România înapoi pe drumul modernizării. Nu putem face acest lucru bazat doar pe teorie, s-a demonstrat deja asta, ci doar ascultând nevoile și dorințele cetățenilor pe care să le ducem mai departe la masa dezbaterilor.

PNRR este un plan național la care fiecare dintre noi trebuie să contribuie, iar PSD Cluj împreună cu PES activists Cluj și TSD Cluj a invvitat cetățenii să-și exprime dorințele față de viitor, oferindu-le curaj și sprijin pentru a-și face vocea auzită în Parlamentul României, dar și la Bruxelles”, a declarat Alexandru Cordoș, președinte PSD Cluj.


Manifestarea desfăşurată duminică de PSD
Cluj se înscrie într-o acţiune mai amplă derulată împreună cu organizaţia PES Activists România.

Astfel, PES Activists România a marcat duminică Ziua Europei, în mod similar, în mai multe localităţi din ţară unde are reprezentanţi, românii fiind invitaţi să îşi exprime opinia privind viitorul României în Uniunea Europeana şi obiectivele care trebuie atinse prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut