Zilele Carierei în UTCN – 2022

Cea de a IX-a ediție a Zilelor Carierei în UTCN” se desfășoară perioada 11 – 15 aprilie, online, în Campusul Virtual al UTCN (platforma MSTeams).

Organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN), evenimentul cuprinde: prezentări de produse/ tehnologii/ servicii ale firmelor partenere UTCN, precum și oportunități de carieră (momente ce se vor desfășura pe canalul Prezentări companii”); workshop-uri destinate dezvoltării de SoftSkills (pe canalul „Pregătește-te de interviu!”); simulări de interviu desfășurate cu specialiști din cadrul companiilor partenere, ce se vor desfășura online, după tipicul fiecărei companii (informații suplimentare, pe canalul Informații simulare interviu”); masă rotundă (webinar) între angajatori, cadrele didactice ale UTCN și studenți, pe tema Universitatea deschisă – Direcții noi de colaborare și parteneriate cu mediul economic în vederea creșterii gradului de angajabilitate”, care va avea loc luni, 11 aprilie, începând cu ora 11:30, pe canalul General”.

În cadrul Zilelor Carierei în UTCN”, luni, 11 aprilie, de la ora 10:30, va fi inaugurat Centrul de Studii și Învățare al UTCN (CeSTI), amenajat prin proiectul ROSE, în clădirea de pe str. Constantin Daicoviciu 15. Prin același proiect a fost dezvoltat și Spațiul Virtual CeSTI, care oferă studenților resurse online de studiu, informare și învățare.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut