Zilele Alumni UBB

Absolvenții UBB sunt așteptați să participe, în perioada 12-14 mai, la cea de-a doua ediție a festivalului „Zilele Alumni”, organizată de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, prin Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni.

Deschiderea evenimentului va avea loc joi, 12 mai, în Aula Magna a universității. Ziua de vineri va fi dedicată programelor organizate de facultățile UBB, iar după-amiază vor avea loc tururi ghidate în centrul orașului și în muzeele Universității. Sâmbătă, organizatorii oferă participanților oportunități de divertisment, activități sportive, proiecții de film și o petrecere în aer liber.

„Universitatea organizează festivalul «Zilele Alumni» an de an, cu dorința de a dezvolta comunitatea absolvenților și astfel să le ofere un prilej de a se reîntâlni cu foștii colegi, de a reînvia amintirea anilor de studiu. În spiritul tradiției învățământului universitar de excelență, scopul evenimentului este de a releva importanța absolvenților în rândul comunității UBB. Alumnii vor avea posibilitatea să își revadă atât colegii de facultate, cât și profesorii, să ia la pas locurile preferate în care și-au petrecut studenția și vor avea șansa să arunce o privire asupra activităților curente ale universității” – precizează organizatorii.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut