Zboruri spre hub-ul aerian Paris – Charles de Gaulle de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj și compania aeriană Blue Air au anunțat lansarea în premieră a unei noi rute, Cluj-Napoca – Paris Charles de Gaulle, conexiune care facilitează accesul pasagerilor la numeroasele destinații din întreaga lume.

Paris – Charles de Gaulle este cel mai mare aeroport al Franței și al doilea din Europa, care, în anul 2019, a fost tranzitat de peste 76 milioane de pasageri. Situat la doar 25 kilometri de centrul Parisului, călătoria de la aeroport până în capitala Franței durează aproximativ 45 de minute.

Legătura aeriană stabilită vineri, de pe principalul aeroport regional al României cu unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene ale lumii, va aduce o mai bună conectivitate pasagerilor care aleg să călătorească de la şi spre Cluj-Napoca, consolidând astfel legătura aeriană între Transilvania și Franța, iar mai departe către numeroase destinații europene și internaționale.

Zborurile spre destinaţia Paris Charles de Gaulle vor fi operate cu 2 frecvenţe / săptămână, după programul prezentat în continuare (orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare / decolare).

Destinația

Debut rută

Zile de operare

Program de operare

Paris Charles de Gaulle (CDG)

23 aprilie 2021

luni şi vineri

CLJ 07:00

CDG 09:30

CDG 08:40

CLJ 13:05

Creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de compania Blue Air, precum și noutățile pe care acest operator le aduce rețelei de rute disponibile pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic – respectiv trafic business, etnic sau turistic – și oferă opțiuni atractive de călătorie la prețuri accesibile. Zborurile sunt disponibile spre vânzare accesând site-ul www.flyblueair.com.

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, pasagerii sunt rugați ca la sosirea în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare fizică, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut