Zboruri regulate din Cluj-Napoca spre Dublin și Lisabona

Compania aeriană Hi Sky, înființată în iarna anului trecut, a alocat deja o aeronavă pe baza sa operaţională de la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, de unde va opera mai multe curse charter și două zboruri regulate, spre Dublin și Lisabona.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a inaugurat, la sfârșitul acestei săptămâni, poziţionarea primei aeronave a companiei aeriene HiSky, pe baza sa operaţională de la Cluj-Napoca.

Compania aeriană HiSky va opera în premieră, din acest a,n de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, atât zboruri regulate cât şi zboruri charter turistice, unele dintre acestea fiind noutăţi absolute în reţeaua de destinaţii a aeroportului. Printre noutăți se numără destinaţia regulată Lisabona (cu data de debut în 28 aprilie, cu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică) și zborurile regulate spre Dublin (cu data de debut 29 aprilie, cu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de luni şi joi). De asemenea, prin intermediul zborurilor HiSky mai sunt anunțate curse charter spre destinații turistice, precum Agadir (Maroc), Antalya (Turcia), Djerba şi Monastir (Tunisia), Hurghada şi Sharm el Sheikh (Egipt), programate spre operare încă din luna aprilie a anului 2021. Pachetele turistice sunt oferite de companie împreună cu touroperatorul Amara Tour, iar biletele de călătorie pentru Dublin si Lisabona sunt deja disponibile pe site-ul companiei aeriene HiSky, iar pachetele turistice spre destinaţiile de vacanţă sunt disponibile pe pagina touroperatorului Amara Tour şi la agenţiile de turism din Cluj-Napoca.

Zborurile companiei HiSky, înregistrată în România, dar cu acționariat din Moldova, oferă patru clase de rezervare – basic, classic, premium și premium plus. ”Ne orientăm spre deschiderea mai multor curse regulate din Cluj-Napoca, dar lucrăm în continuare cu partenerii noștri de la Amar Tour pe curse charter, care sunt foarte căutate în această perioadă”, a spus Iulian Scorpan, director HiSky.

”Au program ambițios, cu șase destinații turistice, plus destinațiile Lisabona și Dublin. Suntem convinși că toate destinațiile vor avea mare succes”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj, referindu-se la noua companie care operează de pe aeroportul clujean. El a prcizat că, în prezent, se lucrează pentru relansarea destinațiilor care existau înainte de pandemie. ”În martie am avut circa 20% dintre pasagerii din martie 2019. Există încă foarte multă incertitudine, dar în următoarele două luni este programată reluarea a aproximativ 20 de destinații. Totuși, este posibil ca anumite zboruri să se amâne, așa că noi sfătuim toți pasagerii să țină în permanență legătura cu companiile aeriene”, a mai spus David Ciceo.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut