Zboruri din Cluj-Napoca spre Lisabona și Dublin, cu compania aeriană HiSky

Aeroportul Internațional Avram Iancu” Cluj și compania aeriană HiSky au anunțat lansarea unei noi rute, Cluj-Napoca – Lisabona, conexiunea cu principalul aeroport din Portugalia reprezentând o premieră pentru Aeroportul clujean, stabilindu-se astfel noi legături comerciale și turistice între aceste regiuni.

Aeroportul Lisabona Portela este cel mai mare şi cel mai aglomerat aeroport din Portugalia. Zburând spre Lisabona, turiştii se pot bucura de avantajul de a avea cea mai scurtă călătorie spre capitala Portugaliei. Deoarece seroportul este situat la doar 6,5 kilometri de centrul oraşului, avionul este cel mai eficient mijloc de transport către această destinaţie.

Zborurile spre Lisabona vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A-320, cu două frecvențe săptămânale în zilele de miercuri și duminică, astfel:

Destinația

Dată debut rută

Zile de operare

Program de operare

Lisabona

28 aprilie 2021

Miercuri, Duminică

CLJ 17:00

LIS 19:10

LIS 20:10

CLJ 02:00 +1

Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare, iar +1 semnifică aterizarea/decolarea în ziua următoare, după ora 00:00.

Compania aeriană HiSky mai are programate zboruri regulate spre Dublin (cu data de debut 29 aprilie 2021, 2 frecvenţe/săptămână, în zilele de luni şi joi), cât și spre alte 6 destinații charter turistice, precum Antalya (Turcia), Djerba şi Monastir (Tunisia), Hurghada şi Sharm el Sheikh (Egipt) și noutatea absolută a acestui sezon, Agadir (Maroc).

Deși traficul de pasageri a fost puternic afectat de pandemia SARS-COV-2, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj face eforturi permanente pentru implementarea celor mai bune metode de recuperare a traficului de pasageri existent înainte de pandemie.

Lansarea operațiunilor de zbor de către HiSky, precum și noutățile pe care acest operator le aduce rețelei de rute disponibile pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic, respectiv trafic business, etnic sau turistic.” a declarat Viorel Federiga, președintele Consiliului de Administrație al aeroportului clujean.

”Decizia companiei aeriene HiSky de a deschide noi rute și de a dezvolta baza operațională de la Cluj, reprezintă o nouă confirmare a premiselor pozitive în ceea ce privește redobândirea traficului de pasageri.” a afirmat David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj.

Biletele pentru destinaţiile operate de HiSky sunt disponibile pe site-ul companiei (www.hisky.aero), iar pachetele turistice spre destinaţiile de vacanţă sunt disponibile pe pagina tour operatorului Amara Tour (www.amaratour.ro) şi la agenţiile de turism din Cluj-Napoca.

Având în vedere situația generată de pandemie, pasagerii sunt rugați ca la sosirea în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare fizică, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut