Zboruri charter spre Tunisia, de la începutul verii

Aeroportul Internațional Avram Iancu” Cluj a anunțat operarea zborurilor charter pentru anul 2022, spre Monastir – Tunisia, una din cele mai apreciate destinații de turiștii din întreaga lume.

Ca urmare a cererii mari, față de anul precedent, în 2022 compania HiSky, în parteneriat, cu agenția Amara Tour a suplimentat numărul de zboruri charter către Monastir – Tunisia și a diversificat pachetele turistice. Cei care doresc să își petreacă vacanța la malul Mării Mediterane, au ocazia de a zbura de pe Aeroportul Internațional Cluj spre Tunisia începând din luna iunie 2022.

„Ne bucurăm să venim în întâmpinarea solicitărilor turiștilor prin creșterea numărului de zboruri în sezonul de vară spre destinația Tunisia și facem eforturi pentru a dezvolta rețeaua de rute, inclusiv zborurile charter, disponibile de pe Aeroportul Cluj. Recuperarea numărului de destinații și a traficului de pasageri înregistrat înainte de pandemie, reprezintă o prioritate pentru Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj. Pentru sezonul de vară pregătim o ofertă variată pentru turiști, având programate zboruri charter către aproximativ 30 de destinații. Zborurile spre Tunisia vor contribui la susținerea turismului și consolidarea unei relații strânse cu Tunisia”, a declarat David Ciceo (foto centru), directorul Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj.

În total, în 2021, pe cursele charter care au operat pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj s-au înregistrat 147.778 de pasageri, iar dintre aceștia peste 4.500 au ales ca destinație Tunisia.

„Statisticile arată că turismul îşi va continua revenirea, în contextul în care din ce în ce mai mulţi oameni doresc să călătorească, iar rezervările Early Booking sunt la aproximativ 70% comparativ cu anul de referință anterior pandemiei. Tunisia este un ţărm ospitalier cu staţiuni moderne, întinse de-a lungul celor 1200 km de plaje cu nisip fin, lângă oraşe străvechi. Festivalurile animate, clima plăcută şi preţurile moderate fac din Tunisia o destinaţie de vacanţă pentru mai mult de 7 milioane de turişti în fiecare an. Amara Tour înseamnă peste 100.000 de clienți în ultimii patru ani, operând zboruri charter către Tunisia, Egipt, Turcia din Cluj-Napoca, Oradea, Târgu Mureș și Baia Mare. Planurile pentru sezonul turistic 2022 includ extinderea la nivel național a numărului de curse charter cu plecare din țară, din două noi orașe: Craiova și București. Iar ca și noutate a sezonului turistic 2022, am lansat cursa charter către capitala distracției de pe coasta Mării Egee a Turciei: Cluj Napoca – Bodrum”, a afirmat Haithem Souani (foto dreapta), directorul Amara Tour.

Programul zborurilor spre Monastir

COMPANIA

NR. ZBOR

RUTA

PERIOADA

ORELE DE OPERARE (ora locală)

ZIUA

Plecare

Sosire

HISKY

H4 1513

Cluj – Monastir

01.06-05.10.2022

06:00

06:30

Miercuri

H4 1514

Monastir – Cluj

14:00

18:15

CURSA SUPLIMENTARĂ

HISKY

H4 1513

Cluj – Monastir

21.06-02.08.2022

13:00

13:30

Marți

Miercuri

H4 1514

Monastir – Cluj

14:30

18:45

Biletele sunt deja puse în vânzare la agenția Amara Tour (www.amaratour.ro), iar cei care își vor achiziționa pachetele turistice în perioada februarie – martie 2022 vor beneficia de o reducere de 40%.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut