Zbor din Cluj-Napoca în Danemarca, din toamnă

Compania aeriană Wizz Air a anunțat două noi rute – din Cluj-Napoca către Billund (Danemarca) și din București către Gran Canaria (Insulele Canare, Spania) – cu un zbor săptămânal în zilele de sâmbătă pentru dstinația Gran Canaria și două zboruri săptămânale în zilele de miercuri și duminică spre Billund.

Primul zbor către Billund va decola în 31 octombrie, iar cel către Gran Canaria în 6 noiembrie.

Noua rută către Billund, cu plecare de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, vine în completarea rutelor operate deja de pe Aeroportul Internațional ”Henri Coandă” București și Aeroportul Internațional Iași. Orașul Billund găzduiește al doilea cel mai mare aeroport din Danemarca și este un cunoscut punct de atracție pentru divertisment în Europa, oferind atracții pentru toți membrii familiei.

Noua rută către Gran Canaria de pe Aeroportul Internațional ”Henri Coandă” București este primul zbor operat din România către insulă. Cunoscută pentru minunatele plaje cu nisip alb și satele pitorești, insula Gran Canaria este a treia cea mai populată insulă a Spaniei și o destinație preferată de turiști pe întreg parcursul anului.

Wizz Air a implementat măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a-și proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii companiei să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație. Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Prin acest serviciu, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare, fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Noile rute din Cluj-Napoca și București

RUTĂ

ZILE

PRIMUL ZBOR

DE LA

București – Gran Canaria

sâmbătă

6 noiembrie 2021

39,99 EUR / 199 RON

Cluj-Napoca – Billund

miercuri, duminică

31 octombrie 2021

24,99 EUR / 119 RON

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut