World Education Fair, ediție virtuală

Peste 30 instituții de învățământ din Europa și SUA vor participa, joi, 18 februarie, în intervalul orar 14:00-18:00, la ediția virtuală a târgului educațional World Education Fair (WEF).

La târg vor fi prezente școli și licee de prestigiu din Marea Britanie, Germania, Portugalia, Spania, Italia, Elveția și Belgia. De asemeni, vor fi prezente și universități din Austria, Italia, Elveția, Belgia, SUA, Danemarca și Olanda.

„Printre cele mai populare programe de studiu în Marea Britanie se numără așa numitul domeniu STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), care reunește cunoștințe teoretice științifice din mai multe domenii cu aplicabilitate concretă și imediată în lumea reală. Aceste dezvoltări stau la baza unor domenii esențiale cum ar fi medicina, aviația, logistica etc. Printre programele de studiu dezvoltate în cadrul STEM se află inteligența artificială, arta sunetului, nanobiologia, bioinformatica, managementul aviatic, dezvoltarea medicamentelor, afacerile în domeniul securității, producție media și film, finanțe globale etc”, precizează organizatorii.

În cadrul acestei ediții WEF, consultanții IntegralEdu vor dezvălui în avans vizitatorilor interesați ofertele care vor fi disponibile în Swiss Week și alte opțiuni de Edutabere pentru vara 2021. Participanții la ediția virtuală WEF din 18 februarie se vor putea înscrie pe ultima sută de metri în programul Work and Travel USA, data limită fiind 5 martie.

Înscrierile la târgul educațional WEF de joi se pot face pe site-ul www.worldeducation.ro  sau direct pe platforma Brazen.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut